Project Description

DIVE MASTER

DIVEMASTER

Amb aquest curs de Dive Master arribes a tenir el primer nivell professional dintre del món del busseig recreatiu. Reconegut oficialment com a monitor de busseig esportiu.

Amb aquesta titulació podràs treballar com a supervisor d’activitats de busseig, guia subaquàtic, ajudant de formació, i oferir els cursos d’introducció al busseig (bateig), SNORKELING i algunes especialitats seques, amb el que pots fer de la teva afició una forma de guanyar-te la vida.

El curs constarà d’un mínim de 20 hores de teoria i 20 hores de classes pràctiques, en una de les quals el candidat haurà de fer un bateig real sota la supervisió del seu instructor.

Per a més informació i dates de cursos, posa’t en contacte amb nosaltres en info@planctondiving.cat

El Divemaster SSI et donarà les habilitats necessàries per poder guiar grups de submarinistes titulats en immersions recreatives fins a 40 metres de profunditat, i impartir batejos de busseig (Try Scuba) a la piscina.

Consta primer del curs de Science of Diving que et proporciona un estudi profund i detallat de la física, la fisiologia, la teoria de la descompressió, del medi aquàtic i de l’equip de busseig. És una formació necessària per a la majoria dels programes per al Professional de Busseig SSI. En segon lloc, del curs de guia de busseig Diveguide, que et capacita per guiar bussejadors certificats.

Un cop tens el Science of diving i el DiveGuide, se’t certificarà com DIVEMASTER SSI. Et permetrà treballar com a guia de grup i impartir els Try Scuba (batejos) només en piscina, així com assistir a els i instructor i totes en els Open Water Diver.

El Divemaster ACUC et donarà les habilitats necessàries per poder:

  • Actuar com Controlador de Superfície (Dive Controller)
  • Dirigir i supervisar bussejadors ja titulats en immersions.
  • Impartir i supervisar batejos de submarinisme.
  • Com Guia de Busseig (Dive Guide), assistir a la formació de nous bussejadors sota supervisió d’un instructor ACUC.
  • Ensenyar alguns cursos de busseig en els quals no s’obtingui certificació (com cursos d’Introducció al Busseig).
  • Ensenyar, avaluar i titular algunes especialitats seques (especialitats on no existeix formació en aigua), sempre que obtinguis la corresponent certificació d’Instructor d’Especialitat per a aquestes especialitats.
Reserva el teu dia
Contacte

Vols ampliar els teus coneixements de biologia marina?

Cursos de biologia marina