Som bussejadores responsables

El busseig responsable és la nostra màxima com a científiques que som. Ens preocupa la petjada que podem deixar al medi marí durant les nostres activitats, així que tenim la filosofia de mínim impacte al medi. Com ho fem? Doncs amb una bona preparació (si millor busseges, menys impacte causes) i amb un bon coneixement del medi.

A Plàncton Diving hem implantat diverses mesures per a ser bussejadors responsables, tant nosaltres com els nostres clients:

Breafing de biologia marina abans de cada activitat: si coneixes l’entorn hi ha menys possibilitats de causar danys, o com a mínim ens fa ser més conscients del nostre impacte.

Recollida de brossa marina: durant les nostres immersions el guia sempre porta una bossa per a recollir la brossa que anem trobant. Us animem a que sigui una pràctica habitual a les vostres sortides.

Neteges de platja: cada any organitzem o participem en alguna neteja de platja o de fons marins. Col·laborem amb associacions com Graëllsia, Artquatic, etc.

Cursos per a millorar tècniques de flotabilitat, aprendre biologia marina, aprendre a participar en mostrejos científics…Per això 1 cop al mes organitzem mostrejos científics per a col·laborar al projecte Observadors del Mar de l’Institut de Ciències del Mar CSIC.