L’snorkel o immersió lleugera és la pràctica de la immersió tant sols amb ulleres i tub, com s’ha fet tota la vida. A Plàncton ens agrada donar-li un toc nostre a tot el què fem, i és per això que totes les nostres sortides d’snorkel comencen sempre amb un petit seminari de biologia marina on us ensenyem l’ecosistema marí de l’Ametlla de Mar i les espècies de fauna i flora més característiques de la zona. Aprendreu a fixar-vos en espècies que mai havíeu vist, descobrireu curiositats sobre el comportament dels animals marins, etc. Si coneixeu bé els habitants del medi marí, més l’estimarem i millor el conservarem, oi? Les nostres guies, que són científiques marines (llicenciades en ciències del mar, biologia, ciències ambientals) us ensenyaran a fixar-vos on s’amaga la vida marina. Estem segures que descobrireu coses noves a cada sortida amb nosaltres! En acabar l’activitat podreu consultar les nostres guies i pòsters per a repassar quines espècies hem vist.

Què cal saber per a practicar snorkel?

  • Saber nedar mínimament. No cal ser un crack de la natació però has de tenir autonomia nedant perquè estem una bona estona dins l’aigua.
  • Tenir mínim 6 anys. Més petits d’aquesta edat s’atabalen o es cansen molt aviat d’estar tanta estona dins l’aigua. Segur que l’any que ve ja pot!
  • Tenir moltes ganes d’aprendre. Encara que faci anys que practiqueu snorkel segur que descobrireu alguna nova espècie.

 

Consulta les nostres sortides

Sabies que som segurament la única empresa a Catalunya que ha començat oferint l’snorkel com a producte principal? La majoria de centres de submarinisme tenen l’snorkel com una activitat residual per als i les acompanyants dels i les bussejadores. En el nostre cas l’snorkel té tanta força com el submarinisme, i és una eina més d’educació ambiental per a descobrir el medi marí. Durant 3 anys ens hem centrat única i exclusivament a oferir sortides d’snorkel. El millor de tot? Que és de veritat per a tothom, ja que el poden practicar des de nens ben petits fins a gent gran, i que no hi ha límit de temps dins l’aigua. Bé, excepte pel fred és clar!

Més de 2000 persones han provat la nostra activitat d’snorkel i més de 500 escolars han descobert els fons marins de la nostra mà! Vols ser un/a d’ells?