Plàncton Diving és un centre de submarinisme family-friendly i kids-friendly de forma natural, perquè ens encanta treballar amb famílies i amb nens.

Per això tenim tota una sèrie d’activitats pensades per a tots els membres de la família, des dels més petits fins als més grans. A Plàncton busquem aproximar el mar des de diferents vessants al màxim número de persones per a crear una generació de gent apassionada i preocupada pel mar.

I per a que l’experiència sigui perfecte, hem pensat en els nens i les nenes i tenim material específics per a ells (jackets talla XXS, reguladors petites, aletes…

Vols saber què hem preparat per a tu i la teva família?

Oceans Camp

Campaments d’estiu al Càmping La Masia on els teus fills i filles podran aprendre durant una setmana a ser científics marins com natros!

Casal d’estiu “Científics Marins”

Al Port de Calafat: els matins d’estiu de dilluns a divendres pots dur la teva canalla a passar-s’ho bé mentre aprenen a ser científics marins de la mà de les nostres monitores.

Caps de setmana científics en família

Vine a passar el cap de setmana al Càmping La Masia i divertiu-vos en família tot aprenent sobre el mar, fent experiments científics i gimcanes.

Descobreix l’Ametlla natural

Et proposem unes rutes en família o amb la colla per a descobrir a peu algun indret de la costa de l’Ametlla i conèixer més sobre els seus valors naturals, socials i històrics. Proposa’ns una data i us l’organitzem!

Ecocreuer

T’imagines recórrer el litoral de l’Ametlla de Mar amb el velero ecológico Alania, atracar i fer snorkel en les aigües transparents de les cales de l’Ametlla? Doncs no ho imaginis més i reserva el teu dia

Sortida de 2 hores i 30 minuts.