El nostre centre de submarinisme

Estàs interessat/da en provar el submarinisme i descobrir un nou món d’aventures de la mà d’un equip d’expertes en ciències del mar? Ets bussejador/a però busques quelcom més de les teves immersions? Viu l’experiència de bussejar amb el nostre equip format per oceanògrafes i biòlogues marines!

Som un centre situat a l’Ametlla de Mar (Terres de l’Ebre), a tant sols 30 minuts de cotxe de Tarragona i 1,30 H. de Barcelona o Lleida. La nostra base principal es troba a la Urbanització Les 3 Cales, just a tocar de la N340 a la banda de mar i estem obertes tot l’any. Durant l’estiu també ens pots trobar a la caseta que tenim a la mateixa urbanització davant el mar, a tocar del Castell de Sant Jordi d’Alfama -entre les platges de Sant Jordi i Cala Vidre, dues de les platges més freqüentades pels bussejadors de la zona per la seva gran bellesa i facilitat d’aparcament-.

A Plàncton t’oferim sortides d’snorkel, així com batejos, cursos  i sortides de submarinisme enfocades 100%. Busquem ensenyar-te a conèixer la vida marina d’una forma diferent de la mà de guies de busseig llicenciades en ciències del mar i biologia marina. El nostre equip de científiques marines et guiarà i t’ensenyarà tot sobre les espècies animals i vegetals que viuen als fons marins de l’Ametlla de mar: les espècies típiques, les que viuen amagades, les nòmades, les més sociables…Aprendràs a distingir-les i a conèixer les seves curiositats i comportaments. Mai tornaràs a mirar el mar amb els mateixos ulls!

Busca quin tipus de bussejador/a ets i mira on encaixes dins l’oferta que el nostre equip ha preparat per a tu!

Ens agrada fer les coses bé

Centre registrat per la Generalitat  de Catalunya.
Centre SSI: 711292
Centre Acreditat per la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Centre de contacte i Observatori Sentinella del projecte Observadors del Mar a la Costa Daurada i Ebre.

Sabies que…

tots els centres, clubs i professionals en actiu de busseig han de sol·licitar autorització prèvia a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims? Nosaltres ho complim! Si vols comprovar si altres centres estan inscrits al Registre de Centres d’Immersió de la Generalitat de Catalunya clica aquí.

Som centre SSI

Scuba Schools International, o SSI com la coneixem, és una certificadora de submarinisme que promou l’ensenyament d’aquesta disciplina des de fa més de 40 anys. Podem trobar centres SSI a més de 110 països i a més de 2500 localitzacions diferents. Des de l’1 de Juny de 2010, SSI és una de les poques agències de formació que han obtingut la Certificació Global ISO per a 7 dels seus programes: 5 per a bussejadors i 2 per a instructors han estat certificats pels Estàndards Internacionals.

  • ISO 11121 per al Try Scuba Diving o bateig
  • ISO 28.401-1 a -3 per als nivells des de l’Scuba Diver al Dive Guide
  • ISO 11107 per a Nitrox
  • ISO 28.402-1 i -2 per al Dive Control Specialist i l’Open Water Instructor.

A SSI pots iniciar la teva formació de forma online tot registrant-te a la seva web i escollir “Plàncton Diving” com a centre de submarinisme.

També et recomanem que et descarreguis l’app “DiveSSI”.

logo SSI

ON SÓM?
L’EQUIP