Implicades amb el territori i el medi ambient

Som una empresa jove, innovadora i implicada amb el territori, però també amb el medi ambient en general. És per això que tenim diverses certificacions i hem guanyat alguns premis relacionats amb el món de l’emprenedoria:

  • La única empresa de submarinisme acreditada per la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre (RBTE). Hem obtingut la doble certificació en línia de turisme com en la d’educació ambiental. Al maig del 2013 les Terres de l’Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO gràcies a la seva riquesa paisatgística, a la representativitat dels seus ecosistemes mediterranis i al seu model de conservació de la biodiversitat. Les Reserves de la Biosfera són territoris que tenen l’objectiu d’harmonitzar la conservació de la diversitat biològica i cultural, i el desenvolupament econòmic i social a través de la relació de les persones amb la natura. Per la nostra implicació amb el territori vam rebre aquesta certificació de la que ens sentim molt orgulloses. http://ebrebiosfera.org/ca/copate/empreses/planctondivulgacio-i-serveis-marins-servei-turistic
  • Guanyadores del 1er premi Emprèn en Femení de la Diputació de Tarragona l’any 2012 per la singularitat del nostre projecte empresarial.
  • Premi Qualitat Ebrenca 2014, de l’Associació d’Amics i Amigues de l’Ebre.
  • Premi Jove excel·lent en lideratge Moral i/o Mediambiental 2014, de la Jove Cambra Internacional de Catalunya.