Project Description

Open Water Instructor

OPEN WATER INSTRUCTOR

Amb el curs Open Water Instuctor aconseguiràs la màxima titulació professional dins del busseig recreatiu, reconeguda oficialment com a instructor esportiu i ampliaràs els teus possibilitats laborals podent treballar en qualsevol centre de busseig de qualsevol lloc del planeta.

L’avaluació pràctica en ell aigua està inclosa dins de les 12 hores d’avaluació i l’alumne ha de superar els reptes i habilitats exigides.conseguirás la máxima titulación profesional dentro del buceo recreativo, reconocida oficialmente como instructor deportivo y ampliarás tus posibilidades laborales pudiendo trabajar en cualquier centro de buceo de cualquier lugar del planeta.

Podràs impartir cursos des Discover Scuba fins Assistent Instructor, i altres formacions d’especialitats que no necessiten formació addicional per a instructors.

El candidat / a haurà de participar com a assistent, sota la supervisió del seu instructor Trainier, durant almenys 20 hores de classes teòriques i 20 hores de classe pràctiques amb alumnes reals.

El candidat / a haurà de participar com a oient en cursos de OWD fins Assistent d’Instructor i impartir, sota la supervisió d’un instructor Trainer, algunes classes en aquests cursos.

Aquest curs consta de 72 hores lectives entre teòriques i pràctiques dividides en 16 sessions de 4,5 hores, poder tenir les tardes lliures per estudiar i preparar els deures del curs. A més inclou formació de biologia marina impartida per una biólogao 1 oceanògrafa.

A través de la tutoria pots interactuar tant amb el teu instructor com amb els altres alumnes del curs per poder presentar dubtes.

L’avaluació del curs serà presencial en finalitzar la part teòrica i pràctica que tindrà una durada de 2 dies.

A la part pràctica es realitzaran 6 immersions per treballar les parts més importants de les sessions pràctiques dels cursos des OWD fins Divemaster.

De manera opcional es podrà assistir com a observador d’un curs real de OWD impartit els dies 19, 20 i 21 d’abril de el 2019.

Instructor: Xavier Llambrich Bono

  • Director tècnic de Plàncton Diving
  • Instructor Trainer ACUC
  • Master Instructor SSI
  • Instructor O2 USP
  • Formador DEA ERC
  • Formador ISPC
  • Tècnic esportiu de submarinisme
  • Submarinistas professional
  • Bomber professional especialista GRAE en Submarinisme de rescat
Reserva el teu dia
Contacte

Vols ampliar els teus coneixements de biologia marina?

Cursos de biologia marina