El submarinisme és la pràctica de la immersió amb escafandre autònom, o el que tots coneixem com immersió amb ampolla. A Plàncton ens agrada donar-li un toc nostre a tot el què fem, i és per això que totes les nostres activitats de submarinisme, ja sigui un bateig o una sortida, comencen sempre amb un petit seminari de biologia marina on us ensenyem l’ecosistema marí de l’Ametlla de Mar i les espècies de fauna i flora més característiques de la zona. Només coneixent el què ens rodeja, aprendrem a estimar-lo i valorar-lo, oi? És per això que durant la immersió us anem ensenyant a fixar-vos on es troben les espècies de les que hem parlat, i en acabar, resoldrem els dubtes que tingueu d’espècies que heu fotografiat i no coneixeu, i podeu consultar les nostres guies i pòsters. Per aquest motiu les nostres activitats duren una mica més del normal, perquè ens encanta divulgar el què sabem del medi marí!

Quins són els límits de profunditat recomanats?

Després d’obtenir el títol, els bussejadors SSI certificats han de bussejar amb un company/a que tingui la mateixa qualificació o superior, en entorns i fins a una profunditat adequats a la seva experiència i nivell de formació. Dit això, la recomanació de SSI és:

  • Scuba Diver: 12 metres amb un professional del busseig en actiu
  • Open Water Diver: 18 metres
  • Advanced Adventurer: 30 metres si ha completat l’especialitat de Busseig Profund
  • Especialitat de Busseig Profund: 40 metres
  • Aire Enriquit Nitrox: No excedir un màxim de PPO2 de 1.4 BAR / ATA

El límit de profunditat recomanat per a nens/es de 10 i 11 anys és de 12 metres i sempre amb un professional de busseig en actiu o adult certificat.

 

Consulta els nostres cursos

Scuba Schools International, més coneguda com SSI

A Plàncton Diving hem triat treballar amb la certificadora SSI, la qual fa més de 40 anys que imparteix l’ensenyança recreativa del submarinisme per tot el món.