A Plàncton Diving les nostres sortides són relaxades i pensades per gaudir del blau al màxim. Ens agrada tenir temps per a cada client, ajustar-nos a les teves necessitats i que et sentis còmode i tranquil.

La sortida de submarinisme comença sempre amb un petit seminari de biologia marina d’uns 20-30 minuts. Us explicarem les espècies més fàcils de veure durant la immersió i podreu preguntar tots aquells dubtes que sempre heu tingut. A continuació ens equiparem i anirem a la platja o a l’embarcació a gaudir de la immersió de la mà dels nostre guies. Sempre complim una ràtio petita, 1 guia per cada 4 persones com a màxim i si ens acompanyen bussejadors amb poca experiència ho tenim en compte de cara al grup, per això sempre us demanem el nivell i experiència.

Cada dia i cada sortida és diferent; els peixos, els pops, les estrelles…van canviant el seu comportaments, es desplacen de lloc, surten a caçar…Amb les nostres guies oceanògrafes i biòlogues marines no et perdràs res, ja que elles t’explicaran la fauna i flora que s’amaga a les nostres costes i les seves curiositats.

Horaris de sortides (sempre sota reserva prèvia):

  • Juliol i agost: de dilluns a diumenge a les 9h, a les 12h i a les 15h
  • La resta de l’any: proposa’ns una data i ja farem grup, que sempre tenim ganes d’anar a l’aigua!

Què cal dur per a una immersió?

Recorda que per a bussejar amb nosaltres cal tenir i ensenyar-nos:

  • Assegurança en vigor (si no la tens te la podem fer al moment amb Segursub/Scubamedic).
  • Certificat mèdic en vigor: s’ha de renovar cada 2 anys si ets bussejador/a, o cada any si ets professional del submarinisme.
  • Titulació adequada i experiència suficient per l’activitat que va a desenvolupar-se.
  • El teu equip de submarinisme: si no el tens no pateixis, el pots llogar aquí al centre.