Volem protegir-te

Al març del 2020 vam començar a viure un dels episodis que segur ens marcarà la vida. Un tipus de Coronavirus estava provocant la COVID-19, una malaltia desconeguda per a totes i que ens va a obligar a aturar-nos casi al 100% per a protegir la salut de totes -especialment de les persones més vulnerables – i protegir al nostre sistema sanitari.

A Plàncton, aquest temps d’aturada ens ha ajudat a reflexionar, a redefinir-nos, a explorar nous camins…Durant aquest temps hem mantingut obertes les portes virtuals del centre, fent formació online, seminaris d’ecologia i biologia, vídeos sobre material i sobre biologia marina a les xarxes socials i al nostre canal de Youtube…Ara és el moment d’obrir les portes físiques del centre per tornar a gaudir del blau amb vosaltres.

Per tal de poder prevenir al màxim el contagi i la propagació del virus, hem hagut de prendre mesures que impliquen canvis en la logística i normal funcionament del Centre, i que hem intentat que siguin el més senzilles per a vosaltres.

Ara necessitem que ABANS DE VENIR A FER L’ACTIVITAT, llegiu atentament aquest resum de normes que hem elaborat, i que les cumpliu. És important per a nosaltres i per a la salut de totes les persones que vénen al centre. Per avançat us donem les gràcies per adaptar-vos i comprendre la nova situació que no sabem fins quan durarà.

Si alguna s’atreveix, aquí teniu el Pla de Contigència sencer! 🙂

Algunes modificacions importants:

– Us demanem que feu totes les consultes que tingueu per mail, per whatsapp o telèfon. El centre sols el tindrem obert quan tinguem activitat. Si heu de venir obligatòriament, truqueu-nos abans si us plau.

-Aquest any NO podrem transportar-vos en els nostre vehicles fins al punt d’immersió. Haureu de venir amb els vostres propis mitjans.

-L’ús de mascareta és obligatori i has de dur-la de casa teva (si l’has oblidat a casa, en podreu adquirir una al centre a preu de cost).

– NO podreu entrar a les nostres instal·lacions com era habitual. Si heu d’entrar per alguna causa de força major, haureu de fer servir el gel hidroalcòholic.

– Caldrà mantenir la distància de segureratat de 2 metres. A la barca a més serà obligatori l’ús de mascareta.

– Evitar el contacte directe amb altres persones.

Com sempre, teniu els nostre telèfons (977 457 741) i el mail (info@planctondiving.cat) per a qualsevol consulta.