A Plàncton som col·laboratives de mena, ho portem a l’ADN. Per aquest motiu tenim una xarxa de centres de submarinisme o empreses d’activitats nàutiques amb les que col·laborem. Aquestes empreses tenen un tarannà similar al nostre, són propers, professionals i potencien el coneixement de l’entorn natural. Si viatgeu i els aneu visitar, digueu-los que sou amics nostres!

Artquatic

Club de Submarinisme de Lleida. Molt més que un club per anar a bussejar, ja que organitzen viatges de busseig, neteges de fons marins, activitats de perfecionament a piscina. Mai et faltarà un company de busseig amb ells!

TGNàutica Kayak

És una empresa de caiacs de travessa de Tarragona amb la que col·laborem molt sovint i tenim una activitat en comú, el Biocaiac! Els seuss monitors titulats t’ensenyaran les principals tècniques i t’acompanyaran a descobrir les cales i els racons més solitaris i exòtics del litoral de la Costa Daurada i Ebre. Ofereixen excursions guiades, cursos d’iniciació i perfeccionament, activitats a mida, pupil·latge, reparació d’embarcacions, venda de material, accessoris i caiacs.

 

Orca diving

Centre situat a l’Escala, Costa Brava. al seu equip compten amb alguns biòlegs/es amb més de 10 anys d’experiència. Si vols visitar les Illes Medes o el Cap de Creus, no ho dubtis i tria Orca Diving.

Posidonia Ecosports

 

Planeta azul

 

Aquàtica