4a edició – 2020 –

T’agrada el mar i la ciència? Tens entre 10 i 14 anys? Doncs apunta’t als nostres campaments d’estiu i ens divertirem descobrint el mar i la ciència que el rodeja. Durant 1 setmana tot serà diversió, i sal i sorra a la pell.

Estem molt contentes de poder tirar endavant de nou aquest projecte. La primera edició vam gaudir dels espais del Càmping la Masia, a l’Almadrava, a l’Hospitalet de l’Infant. Per tercer any però, els nostres campaments científics són a l’Ametlla de Mar, un petit poble de pescadors de la costa de les Terres de l’Ebre que encara guarda el seu encant mariner gràcies al seu actiu port pesquer i la seva llotja. El litoral de l’Ametlla de Mar és un dels litorals més verges i espectaculars de la costa catalana, on podem trobar platges de sorra fina, de sorra gruixuda, de còdols i de roca, i l’únic tram del litoral català que acull 5 llacunes costaneres. Un escenari espectacular per transmetre la passió per a entendre el mar als i les nostres joves!

Aquests campaments volen empoderar els i les joves per a ser els nous líders ambientals de casa nostra, tot treballant la temàtica del canvi climàtic al medi marí. Com bé sabeu ja fa temps que estem notant els efectes del canvi climàtic a casa nostra, i també al medi marí que és essencial per a mitigar-ne els seus efectes. Durant aquestes colònies explorarem què és, com afecta als oceans i quines coses podem fer com a ciutadanes i ciutadans compromesos. Vols posar el teu granet de sorra?

Per a estar més en contacte amb la natura, ens allotjarem en bungalous de fusta al càmping L’Ametlla, ja que així podrem estar més en contacte amb la natura i sentir l’olor a mar. Oi que sona genial? Si vols veure unes fotos del bungalou mira aquest enllaç. Aquest càmping està situat dins l’Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus, un espai protegit, que forma part de la Xarxa Natura 2000 i que des de mitjans de 2018 forma part d’un acord de custòdia del territori amb l’associació Graëllsia (de la qual l’Eli, una de les nostres codirectores, n’és la responsable de custòdia marina). Per tant, estem en un entorn ideal per a despertar el nostre esperit científic i l’amor per la mar!

Dates:

 • Torn 1: del 28 de juny al 4 de juliol de 2020 (ANUL·LAT pel Covid-19)
 • Torn 2: del 30 d’agost al 5 de setembre de 2020 (aquest torn només tirarà endavant si hi ha un mínim de persones inscrites al mes d’abril)

Preu: Són 450€ per persona (10% descompte a germans, família nombrosa, família monoparental. No acumulable.)

Inclou allotjament amb llençols i tovalloles, alimentació (esmorzar + fruita a mig matí + dinar + berenar + sopar), activitats, material didàctic, material d’aigua, assegurança i monitores especialitzades llicenciades en ciències i amb experiència en lleure. No inclou bugaderia.

Places limitades: 25  places màxim. S’atorgaran places per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

Vols més informació per a convèncer als teus pares? O al teu fill o filla? Doncs feu un cop d’ull al nostre fulletó informatiu:

DESCARRGA EL FULLETÓ INFORMATIU
INSCRIPCIONS 2020 OBERTES
 1. Fes el primer pagament, de 225€ per nen si vols pagar en 2 parts o 150€ per nen si vols pagar en 3, via transferència bancària:
  • Concepte: Oceans Camp 2020 torn “número del torn” + Nom nen/a
  • Compte corrent: ES44 0081 1742 0800 0110 6120 / BSAB ESBB.
  • L’últim pagament s’ha de formalitzar abans de l’1 de juny (1r torn) o del 31 de juliol (2n torn).
  • Descarrega’t el comprovant bancari.
 2. Descarrega’t els documents necessaris per a formalitzar la inscripció:
  • Fitxa d’estat de salut (Pdf o .odt o .doc)
  • Fitxa d’autoritzacions durant l’estada: a fer activitats aquàtiques, autorització de recollida (en cas de que no puguis dur al teu fill o filla), autorització de drets d’imatge….(Pdf o .odt o .doc)
 3. Prepara tota la documentació següent en un sol arxiu PDF:
  • Fitxa d’estat de salut.
  • Fitxa d’autorització.
  • Fotografia del nen o nena.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària (CATSalut)
  • Fotocòpia del carnet de vacunes.
  • Fotocòpia del carnet d’identitat o passaport.
  • Certificat/carnet justificant de família nombrosa o monoparental, en cas de ser-ho.
 4. Entra al següent enllaç i omple el formulari d’inscripció on haureu d’adjuntar TOTA la documentació per a formalitzar la inscripció.

*Si no tens clar com crear un pdf, aquí teniu un enllaç amb totes les eines per a fer i unir pdf’s de forma gratuïta: https://smallpdf.com/ o https://www.ilovepdf.com/ca

NORMATIVA I LLISTA DE MATERIAL