1a edició del DiveCamp: curs intensiu d’iniciació al submarinisme i a la biologia marina per a adolescents

El DiveCamp és una estada de 5 dies per a poder iniciar-se al món del submarinisme, l’snorkel i la biologia marina amb altres adolescents de la mà d’especialistes. Al final de l’estada hauran de passar un examen tant teòric com pràctic, i si ho superen obtindran la certificació internacional d’Open Water Diver SSI (en el cas dels menors de 15 anys serà Junior Open Water Diver fins assolir aquesta edat).

Aquesta estada és una forma de fer el curs d’iniciació al submarinisme amb gent de la mateixa edat, d’una forma més pausada i més adaptat a la seva edat que els cursos convencionals de submarinisme on es barregen adults i adolescents.

Alhora, aprendran de biologia marina de la mà de les nostres instructores biòlogues i oceanògrafes, amb seminaris específics de biologia marina de la mar Mediterrània, on treballarem la sensibilitat dels nostres ecosistemes. Per això, regalarem a cada participant una guia de “Fauna i Flora de la mar Mediterrània” d’Enric Ballesteros i Toni Llobet, perquè segueixin a casa amb la seva descoberta.

L’entorn és important, i per això tindran lloc a l’Ametlla de Mar, un petit poble de pescadors de la costa de les Terres de l’Ebre que encara guarda el seu encant mariner gràcies al seu actiu port pesquer i la seva llotja. El litoral de l’Ametlla de Mar és un dels litorals més verges i espectaculars de la costa catalana, allotja les praderies de posidònia més extenses i ben conservades de Catalunya i uns fons marins amb gran biodiversitat. Un escenari espectacular per transmetre la passió per a entendre el mar als i les nostres joves!

NOTA IMPORTANT!

* Per a fer aquesta titulació cal un certificat mèdic vigent fet en un certificat mèdic oficial (el pots comprar als estancs) on indiqui que “l’alumne és apte per a la pràctica del submarinisme recreatiu”. A aquest enllaç t’expliquem com funciona i on el pots fer.

Per a quines edats? Per a adolescents dels 12 a 18 anys.

Quan serà? Del 5 al 9 d’abril. És una estada de 5 dies i 4 nits (entrada en diumenge a les 11h i recollida en dijous a les 19h)

A on? Al Resort Àguila Daurada, a l’Ametlla de Mar, un espai preciós i acollidor en ple Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus. Ens trobem a 5 minuts en cotxe del mar i a 10-15 minuts a peu.

Disposem de:

Preu: 585 € persona.

Inclou allotjament, alimentació (esmorzar + fruita a mig matí + dinar +berenar+sopar), activitats a piscina i al mar, material didàctic i material de submarinisme, taxes de certificació de la titulació Junior Open Water Diver SSI, assegurança i instructors de submarinisme especialitzats llicenciats en ciències i amb experiència en lleure. No inclou bugaderia.

I de regal, la guia “Fauna i flora de la mar Mediterrània” d’Enric Ballesteros i Toni Llobet, per a que segueixin aprenent a casa sobre biologia marina!

Vols pagar a terminis? Et financem les colònies sense cap cost en 2 mesos (febrer i març)

Places limitades: 7  places màxim. S’atorgaran places per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

LA NOSTRA MANERA DE FER

 • Continguts adaptats a la seva edat i nivell.
 • Materials dissenyats i adaptatss per un equip de llicenciades en ciències.
 • Pràctiques a piscina i a mar.
 • Contacte directe amb la natura.
 • Molta passió pel que fem.
 • Volem mostrar la cara divertida de la ciència del busseig i fomentar vocacions científiques.
 • Transmetem la nostra sensibilitat i preocupació vers l’entorn al medi marí.

 

PER QUÈ TRIAR-NOS?

 

 • Som un equip amb formació: les nostres instructores són divemaster o instructores de submarinisme i snorkel, i llicenciades o estudiants de biologia, ciències ambientals o ciències del mar.
 • Treballem en grups petits, així és més fàcil que cada noi o noia pugui desenvolupar els seus punts forts, amb 2-3 instructores per grup d’entre 7-10 persones.
 • Tenim molta experiència en ensenyar submarinisme a joves a partir dels 8 anys.
 • L’entorn de la costa que ens rodeja és tranquil, familiar i bonic, i alhora allotja uns fons marins d’excepció ideals per a la iniciació al submarinisme i l’snorkel.
 • Fem que aprendre i estar en contacte amb la natura sigui divertit.

 

EL NOSTRE EQUIP

 

Som tot instructores de submarinisme i snorkel,  llicenciades o estudiants de ciències, biologia o ciències el mar, i amb llarga experiència en el món del lleure i la divulgació científica. Som unes apassionades del mar que vivim amb el neoprè com si fos una segona pell.

Les nostres instructores explicaran els conceptes de submarinisme a través de classes teòriques incloent dinàmiques o experiments per a entendre bé diversos conceptes de física o fisiologia. La part pràctica la durem a terme entre la piscina i el mar.

DESCARREGA EL FULLET

SI T’INTERESSA,

INSCRIU-TE!

* Segueix les instruccions i amb tres senzills passos jo ho tens!

1


Fes el primer pagament de 585€ o de 300€ per nen si vols pagar en 2 parts, via transferència bancària:

 • Concepte: DiveCamp 2020 + Nom nen/a
 • Compte corrent: ES44 0081 1742 0800 0110 6120 / BSAB ESBB.
 • L’últim pagament s’ha de formalitzar dos setmanes abans de començar l’estada.
 • Descarrega’t el comprovant bancari en format pdf o d’imatge.

2


Entra al següent enllaç i omple el formulari d’inscripció on haureu d’adjuntar el comprovant de pagament.

3


Prepara tota la documentació següent per a enviar per mail a info@planctondiving.cat quan et confirmem la inscripció:

 • Fotografia del nen o nena només de cara.
 • Fotocòpia de la targeta sanitària (CATSalut)
 • Fotocòpia del carnet de vacunes.
 • Fotocòpia del carnet d’identitat o passaport.
 • Certificat mèdic oficial

*Política  de cancel·lació: fins al 29 de febrer, en cas de cancel·lació es tornarà l’import pagat fins llavors excepte un 5% de l’import total de l’estada en concepte de despeses de gestió. A partir de l’1 de març, la devolució serà del 50% del preu total de l’estada a excepció de causa de força major justificada.

NORMATIVA I LLISTA DE MATERIAL en breu