DESCOBREIX L'AMETLLA NATURALEstrenem nova activitat: DESCOBREIX L’AMETLLA NATURAL, una sortida guiada de 2h-3h per a descobrir a peu algun indret de la costa de l’Ametlla i conèixer més sobre els seus valors naturals, socials i històrics.

Preu per adults: 8€*

Preu per nens: 5€ a partir de 6 anys (menys de 6 anys gratuït)*

Si ets calero o calera, pots venir a preu de nen! Sols cal que ens ensenyis el certificat d’empadronament.

 

 

 

Et volem oferir les següents rutes:

  • Visita a l’entorn de Sant Jordi de Alfama.- Visita històric-naturalista. Farem un petit viatge al passat per conèixer i interpretar els elements històrics que es conjuguen al Cap de Sant Jordi d’Alfama, visitarem el Castell de Sant Jordi des d’on s’albira tot el Cap de Salou. En una segona part de la visita, recorrerem la llacuna situada darrere de la platja de Sant Jordi i recollirem algunes restes marins de la platja per a posteriorment interpretar-los entre tots.
  • Camí de l’Illot. L’Illot és una formació rocosa situada al sud de l’Ametlla de Mar. Sortint des de la platja de l’Estany Podrit, seguirem la ruta del GR-92 interpretant els elements naturals que ens trobarem al camí.
  • Visita al Port Pesquer de l’Ametlla de Mar: la llotja de l’Ametlla de Mar subministra peix i marisc a tot Catalunya està situada entre les 10 primeres llotges que més facturen de Catalunya. Durant la visita podrem conèixer les diferents maneres de pescar que es fan servir avui en dia, quin tipus d’espècies es pesquen, les diferències entre unes embarcacions i altres, com funciona el sistema de venda a la baixa … i tindrem l’oportunitat de parlar amb algun pescador o antic pescador perquè ens expliqui la seva experiència.

Esteu interessats? Escriu-nos i busquem data!

#DescobreixAmetlla #AmetllaNatural