T’agradaria compartir un cap de setmana en família on tots pugueu divertir-vos i aprendre sobre ciència? Sempre has volgut participar als tallers de ciència que feien els teus fills? Ara teniu l’oportunitat de divertir-vos tots plegats aprenent coses sobre el mar i la ciència que el rodeja.

Us hem preparat un complert cap de setmana per a què no us hagueu de preocupar de res, només de gaudir i aprendre amb els nostres experiments d’oceanografia, els tallers per conèixer la fauna i flora marina i les sortides per descobrir el bonic entorn natural que ens envolta.

Quines dates puc triar?

  • 1.- Cap de setmana del dia del pare: 17-19 març
  • 2.- Pont de l’1 de maig (escollir 2 nits)
  • 3.- Segona Pasqua (5 juny)
  • 4.- Pont de la Diada (9-11 setembre)
  • 5.- Pont del Pilar (Escollir 2 nits)

On:

Us allotjareu al Càmping La Masia, a l’Almadrava, un petit poble costaner de casetes blanques situat a cavall entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant. Les activitats i tallers es faran al Càmping i les sortides pels voltants del municipi.

Quin preu té?

L’allotjament són 112 (per als caps de setmana 1,2 i 5) i 138 € (per als caps de setmana del 3 i 4) per bungalou. A aquest preu li has de sumar els 45 € per persona que costen les activitats durant el cap de setmana.

Vols saber què us tenim preparat?

Escriu-nos a info@planctondiving.cat per demanar més informació!

Descarrega’t el fullet informatiu